top of page

Over het werk 

Directeur, bestuurder, strategisch adviseur. Een aantal functies die ik heb ingevuld. Mooie titels, naar veel belangrijker: Wat voegde ik toe?
Al jarenlang wil ik graag dat mensen, zichzelf, elkaar en de gedeelde dromen en ambities vinden. In zowel welzijn, zorg, sociale zaken en onderwijs heb ik deze processen vele malen begeleid en richting gegeven.

Dat doe ik met gezond boerenverstand én gevoel. Precies die combinatie geeft vleugels aan trajecten die op slot lijken te zitten, mensen die angst als raadgever hebben en professionals die zoveel meer kunnen dan waar ze op worden bevraagd.

Ik zorg voor de verandering en het omslagpunt, zowel in denken als in doen. Dat kan ik alle mogelijke rollen. Zie voor meer informatie mijn linkedin profiel. Toenemend weet ik dat de echte verandering in de wereld alleen kan, wanneer wij ons innerlijk huis op orde hebben. En in liefde durven te leven, voorbij de angst. 

De kunst van het leven

Daarom voer ik graag gesprekken en geef ik lezingen en workshops over de kunst van voluit en geïnspireerd leven en werken.   

Mijn ontdekkingsreis is versneld op mijn 40 stebij de levensschool "de Voorde". Een levensschool gebaseerd op het Soefisme. In mijn officiële functies heb ik veel van dat gedachtegoed doorgegeven. 

De laatste  jaren heb ik de aandacht voor mijn persoonlijke "transformatie" nog meer verdiept. Wie ben ik echt? Wat heb ik te doen en nog meer, wat mag ik laten. Wat doet denken. Welke overtuigingen draag ik met mij mee en zijn die waar?

Ik heb mij verdiept en veel geleerd van leermeesters zoals Jezus, Marianne williamsen, Dolores Cannon, Krishnamurthi, Ekhart Tolle, Byron Katie.

En in levende lijve Ellie Vrolijk en Riet Okken. Bij Riet heb ik Lichtpuntwerk gevolgd. Haar boek raad ik iedereen aan: De bevrijdende kracht van emoties.  

Last but to least heb ik veel geleerd over het slamanisme en leer ik veel van plantenmedicijnen en kruiden. Ik verdiep me nu in de oude Keltische kennis.

 

Openhartig wil ik mijn inzichten en ervaringen graag met jullie delen. 

Wil je meer weten over mijn andere werkzaamheden?  Kijk dan even op Linkedin

20190927-_MG_4601.jpg

Foto's  Lydia van Santen 

09 Imagine.mp3Artist Name
00:00 / 03:05
bottom of page